Diktbok av Magdalena Hahn

 

 

 

 

Min äldsta dotter Magdalena Hahn har just utkommit med sin första diktbok Någonstans på en pärlgrå bro.

Hon skriver om känslor och upplevelser tagna ur sitt eget liv. Det är en oerhört välskriven och gripande diktsamling som inte släpper taget om dig på länge.

Magdalena beskriver en resa i mörker med känslostormar och destruktiva tankar. Men vi får också följa hur hon försöker hitta ljuset i alla upplevelser och hoppet om att leva vidare.

Läs mer på www.hahnbooks.com

 

 

 

Comments

  1. Så bra! Jag tror många av oss som läser, känner igen sig både idag och från yngre år. Känslor som man tyvärr aldrig sätter ord på. Texterna verkar vara nydanande och lite revolutionerande i tanken! Önskar så mycket att hon får gehör. Blir glad av det jag läst. Jag kan tänka på kända låtskrivare, som skulle gå igång på texterna och vilja göra musik av det. Inget tvivel om det enligt min åsikt. Lycka till önskar jag 🙂

  2. Oj, det verkar spännande detta!
    Har beställt boken, då den dikten som fanns att läsa gav mersmak. Jag ser direkt att det finns känsla här.
    God poesi är vi svältfödda med. Det finns verkligen inte så mycket att välja bland på poesihyllorna.
    Poesi är på liv och död. Jag känner att Magdalena har den attityden…

Kommentera