Min nya blogg är här!

Robert Hahn

Robert Hahn

Hej alla!

Nu byter jag till roberthahn.nu helt enkelt därför att det blir enklare att hitta sidan! Det vi skall syssla med under 2011 är bl.a. fällor inom vetenskapen. Många som skrivit till mig har anammat en alltför skönmålad bild av hur det går till ”out there”. På min blogg skall ni få veta mer!

Jag skall dessutom diskutera andliga frågor och hur medier arbetar, vad som är bra och vad som är dåligt. De flesta som diskuterar mediers verksamhet tycks inte förstå så mycket av vad det är fråga om. De har sin uppfattning klar på förhand – att medialitet är bluff. Men det är inte bara medier som luras, vetenskapsmän gör det också! Vi skall förstås diskutera de svenska vetenskapliga och andliga extremiströrelserna, föreningarna Vetenskap och folkbildning (VoF) och Humanisterna.

/Robert Hahn

Comments

 1. Andrea says:

  Hej Robert

  Jag har för några veckor sen köpt en av era böcker ….
  Själars Samband….
  Jag ville bara säga…. Tack …. För att Ni skrev den och gav ut den….
  Jag är inte så mycket den ”typen” som läser men boken har fängslat mig mycket …. Vilket privileg det måste ha varit att få skriva den….
  Jag hoppas att du och din familj mår bra och har det bra….
  Ha en skön eftermiddag….
  Hejdå….

  Andrea

 2. Monica Elisabeth says:

  Hej.

  Uppskattade alla era böcker och läser gärna om dem!!

  Ser fram emot diskussionen om andliga frågor och hur medier arbetar!!

  Mvh
  Monica

  • Robert Hahn says:

   Hej Monica!
   Det kommer under sommaren. Jag har inte hunnit med att skriva nytt på bloggen på sistonde pga. många utlandsresor.
   Hälsning // Robert

 3. Arne Wieslander says:

  Hej Robert
  Härligt att ha hittat dig igen. För ett antal år sen hade jag kontakt med Marie Louise och då också också med dig via ett antal mail. Jag har varit olycklig över den ”behandling” du utsattes för under en tid på KI. Har också skämts över att nämna att jag gått på KTH.
  Uppskattar mycket ditt initiativ på hemsidan. Vetenskapen behöver någon som kan granska objektivt. Och medium av olika slag likaså. De inlägg du skrev om homeopati var lysande och mycket välbehövliga.
  En fundering i ämnet. Vad kan det bero på att vi i Sverige är så oerhört skeptiska till alternativ inom inom sjukvården? Skolmedicinen vill inte släppa in något annat. Efter vad har förstått är många andra länder mycket mer liberala i detta avseende. Tyskland till exempel.
  Har ni någon My bok på gång? Om ej, en fundering. Tiden har gått sedan de första böckerna. Kanske det lam bara av intresse att följa upp de budskap som ni fick då i dagens perspektiv.
  Bästa hälsningar och lycka till med arbetet på hemsidan.
  Arne Wieslander

 4. liselotte.moberg says:

  Tack för böckerna ni skrivit . Man kan läsa dem om och om igen .en som har samma ämne är den finska författarenRauni-Leena Luukanen hon har också skrivit flera böcker i detta ämne. Man kan fråga sig :Varför är vi människor så trögtänkta??? Detta gäller jo över hela linjen om man ser det globalt. Tack också för rapporten om Homeopati . Det behövs många fler som skriver om detta och flera som läser dem. Varför våger ingen ??? är det av rädsla?. tack väntar på fler rapporter. liselotte moberg 27 11 2011

 5. Tummen upp för dig som kämpar!! Har läst alla era böcker och älskar dem…. De har gett mig så mycket som människa och är nog bland de bästa jag läst. En annan favorit är Betty Shine.
  Jag ser fram emot nästa bok och önskar er ett gott år 2012. KRAMAR!

 6. Kristian says:

  Hej…Jag anser att det krävs ett mycket stort mod att gå ut med sådana här saker i den miljö som funnits och fortfarande finns i sådana akademiska och vetenskapligt beviskrävande områden som forskning på högre medecinsk nivå,som läkare och forskare,när man dessutom är beroende av den för sin försörjning. Det tror jag krävs för dom flesta,men allra mest då för människor i dom sammanhangen. Ingen vill riskera bli hånad och förlöjligad,eller tom riskera sin uppehälle vilket ju var fallet ett tag där vad jag förstått,i alla fall oro för det. Oavsett hur högt utvecklad man är,det tror jag i alla fall.

 7. Kerstin says:

  Hej,
  Tack så mycket för din och din frus böcker. Att några vågar ställa sig upp i detta land av andligt mörker, och framföra åsikter om andlighet är värt en applåd.
  Har en ”lustig” personlig upplevelse. Jag är kvinna och i samband med hormonförändrinar i min kropp, avser pubertet, graviditet, samt klimakterium så har jag blivit vad man kallar synsk.
  Exempelvis: väckte upp far och mor mitt i natten på 60-talet och sa åt dem att skynda sig till farfar, för han ropade på hjälp. I min familj gick man ej in i föräldrarnas sovrum över huvudtaget.
  Till slut gick far iväg, och hittade farfar som då hade fått sin första hjärtinfarkt, de hann få honom till sjukhus och han klarade sig..
  Har du kunskap om liknande saker?
  Under min första graviditet inträffade liknande saker.

 8. Hej Robert!
  Jag vet inte om jag har kommit rätt men jag letar efter en norsk läkare som arbetar på en klinik för barn i Norge. Jag tror att han/de även bedriver kursverksamhet i IFM. Jag driver mitt företag Aktiv Inlärning i Västerås och har gått en hel del kurser för Dr. Harald Blomberg i Stockholm. Vi arbetar med reflexintegrering och rytmisk rörelseträning samt kost för läckande tarmar etc för att läka individen. Sverige ligger tyvärr långt efter när det gäller att se saken ur detta perspektiv och jag söker mig därför utomlands för att få mer kunskap. Jag brinner för alla barn och ungdomar som hamnar mellan alla stolar och blir missförstådda i många situationer. Jag arbetar även som medium och ser detta som en gåva vilken jag är oerhört tacksam för.

  Tacksam för om du kan vägleda mig i frågan!

  Med vänlig hälsning
  Lena Lorenzen
  Aktiv Inlärning

 9. Hej Robert , jag är väldigt överraskad av att läsa om dina minne angående tidigare liv. Jag har studerat den spiritistiska läran (Allan Kardec) sedan jag var ung och har erfarenhet om den andliga liv. Jag har precis översatt en bok av Allan Kardec från franska till svenska: Mediernas Bok. Vi har en förening som studerar spiritismen, i Göteborg. Hälsningar, adele

 10. Helena Pongratz says:

  Hej det låter intressant med spiritism. Skulle vara intressant att veta mer om andliga liv. Skall hålla utkik efter den boken. vänliga hälsningar helena

 11. Jag undrar om en schizofren person kan läras till att stänga av sina syner och röster; få kontroll såsom en medial person har?

 12. Josefine says:

  Hej! Ni har gjort mer för mig än ni kan ana, all ljus och kärlek till dig och din fina familj. Försöker skänka er så mycket kraft och energi jag bara kan. Ta hand om varandra.

Kommentera